Τους «φόρτωσαν» στον Βίλας-Μπόας

Το ρεπορτάζ που προκύπτει από την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι αποκαλυπτικό. Λαμέλα, Κίρικες, Σαντλί και Έρικσεν δεν ήταν στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και αποκτήθηκαν με επιθυμία των Ντανιέλ Λίβι και Φράνκο Μπαλντίνι αντί των Χουλκ, Μουτίνιο και Βίγια.



Τους «φόρτωσαν» στον Βίλας-Μπόας

Η Τότεναμ μετά την πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ είχε χρήμα να διαθέσει όμως ο Βίλας-Μπόας είδε μόλις τρεις από τους έξι παίκτες που είχε ζητήσει, να μετακομίζουν στο Λονδίνο. Οι Σολδάδο, Παουλίνιο και Καπουέ, αποτέλεσαν τις επιλογές του Πορτογάλου, ο οποίος ήθελε να υπόλοιπα διαθέσιμα χρήματα να τα διαθέσει για την απόκτηση των Χουλκ, Μουτίνιο και Βίγια.

Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φράνκο Μπαλντίνι σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ντανιέλ Λίβι, προχώρησαν στην απόκτηση τεσσάρων παικτών, οι οποίοι δεν ήταν στα πλάνα του Βίλας-Μπόας. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος δεν ενέκρινε ποτέ την απόλτηση του Ερίκ Λαμέλα από την Ρόμα έναντι του ποσού των 30 εκ. λιρών, όπως και αυτές των Κίρικες, Σαντλί και Έρικσεν. Ο τελευταίος μάλιστα αποκτήθηκε όταν ο Λίβι έχασε μέσα από τα χέρια του τον Γουίλιαν, ο οποίος κατέληξε στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι ο αποτελούσε επιλογή του Βίλας-Μπόας.

Η πορεία των τεσσάρων παικτών μέχρι στιγμής στην Τότεναμ, δικαιώνει τον Βίλας-Μπόας. Ο Λαμέλα δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ, το ίδιο έχει συμβεί και με τους Σαντλί και Έρικσεν ενώ ο Κίρικες έχει σκοράρει μια φορά σε έξι αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ.