Έτοιμη να τα «σπρώξει» η Γιουνάιτεντ!

Αρκετά χρήματα για μεταγραφές προτίθεται να ξοδέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες. Παράλληλα ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων» αποκάλυψε πως το καλοκαίρι χάθηκε ένας πολύ μεγάλος στόχος για τους πρωταθλητές Αγγλίας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.



Έτοιμη να τα «σπρώξει» η Γιουνάιτεντ!

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε μόνο τον Μαρουάν Φελαϊνί στο μεταγραφικό «παζάρι», ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σκωτσέζου τεχνικού, τον Ιανουάριο αναμένεται να είναι πολύ πιο «δραστήρια».

Ο Μόγιες τόνισε πως υπάρχουν αρκετά χρήματα διαθέσιμα για μεταγραφές, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν έναν πολύ μεγάλο στόχο, με την σκέψη όλων να πηγαίνει στον Γκάρεθ Μπέιλ!

«Ο σύλλογος έχει χρήματα και θα ξοδέψει για παίκτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Το καλοκαίρι ήμασταν κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, ωστόσο δεν έγινε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες μεταγραφικές προσπάθειες που έπεσαν στο… κενό (Φάμπρεγας, Τιάγκο Αλκάνταρα, Άντρε Ερέρα):

«Δεν ήταν θέμα χρημάτων και αυτό είναι σίγουρο. Κάποιοι κατέληξαν άλλες ομάδες και απλά έκαναν την επιλογή τους. Το σημαντικό είναι ότι εγώ θέλω παίκτες για πολλά χρόνια, όχι μόνο για τους επόμενους έξι μήνες. Ασχολούμαι και θέλω να φέρω παίκτες που να μπορούν να μείνουν στο σύλλογο για έξι ή επτά χρόνια».