Κρούσμα στημένου στην Τσάμπιονσιπ

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην Αγγλία. Η αστυνομία ξεκίνησε νέες έρευνες έπειτα από καταγγελία ρεπόρτερ της "Sun on Sunday" για ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορούσε να επηρεάσει γεγονότα όπως κόκκινες και κίτρινες κάρτες σε αγώνες της Τσάμπιονσιπ. 



Κρούσμα στημένου στην Τσάμπιονσιπ

Η Υπηρεσία Διώξης Οργανωμένου Εγκλήματος (NCA) έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της αγγλικής εφημερίδας και πως η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Αγγλος ρεπόρτερ φέρεται να πλησίασε ποδοσφαιριστή ομάδας της Τσάμπιονσιπ με σκοπό να φιξαριστεί ο αριθμός των κίτρινων καρτών σε αγώνες της κατηγορίας με αντίτιμο το ποσό των 30,000 λιρών. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήταν διατεθειμένος να χειραγωγήσει ακόμη και παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως προκύπτει από την έρευνα του δημοσιογράφου.

Η Football League ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία και θα παρέχει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να πέσει φως στο νέο σκάνδαλο που τραντάζει εκ νέου το αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Η Υπηρεσία Διώξης Οργανωμένου Εγκλήματος είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι έχει λάβει όλο το απαραίτητο υλικό από την εφημερίδα "Sun on Sunday" και έχει ξεκινήσει την έρευνα» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.