Στην αντεπίθεση ο Βίλας – Μπόας

Έπειτα από ένα τόσο καλό αποτέλεσμα (2-2) κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας βρήκε την ψυχική δύναμη να αντεπιτεθεί και να απαντήσει σε έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο για όσα αρνητικά έγραφε για τον ίδιο τις τελευταίες μέρες.  



Στην αντεπίθεση ο Βίλας – Μπόας

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του και καταπάτηση των ανθρώπινων αξιών με όσα έγραφε ο Νιλ Άστον στη «Daily Mail»!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος, φρόντιζε μέσα από τα άρθρα του να τονίζει συνεχώς ότι ο Βίλας – Μπόας είναι ακατάλληλος για την Τότεναμ, ενώ του χρέωνε και το γεγονός πως δεν αναλάμβανε την ευθύνη των αποτελεσμάτων της ομάδας και έριχνε το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές.

«Ανάμεσά μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένας άνθρωπος που προσβάλει όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου και αυτό είναι ξεκάθαρα έλλειψη σεβασμού» είπε ο κόουτς των «σπιρουνιών», για να αναφέρει πως: «Μετά την ήττα από τη Σίτι είπα ότι όλοι έπρεπε να αισθανόμαστε ντροπή και δεν μίλησα για τους παίκτες. Δεν είπα “αυτοί”, αλλά “εμείς”. Στο “εμείς”, απ’ όσο ξέρω, περιλαμβάνομαι κι εγώ… Απλά αυτός ο κύριος παραποιεί τα λεγόμενά μου…».