Μάντσεστερ Σίτι-Βικτόρια Πλζεν (preview)

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την… πολυπόθητη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Τζο Χαρτ.



Μάντσεστερ Σίτι-Βικτόρια Πλζεν (preview)

Οι δύο «κολλητές» νίκες επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν φέρει ήδη από την 4η «στροφή» των ομίλων τους «πολίτες» στη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με δεδομένο μάλιστα ότι χρειάζεται ένα… θαύμα για την πρώτη θέση, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι σκέφτεται από τώρα την δοκιμασία της επόμενης φάσης που θα την φέρει αντίπαλο με κάποιον πρώτο από τους υπόλοιπους ομίλους.

Στο πρωτάθλημα η Σίτι δεν πάτησε… ποτέ φρένο κόντρα στην Τότεναμ, με το τελικό 6-0 να προσφέρει ακόμα μία εντός έδρας εντυπωσιακή εμφάνιση και να την φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Τσέχοι από την πλευρά τους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν σεφτέ στους βαθμούς στον όμιλο και ακόμα και η εξασφάλιση της 3η θέσης μοιάζει με «όνειρο». Εντός των συνόρων πάντως μετρούν 3 σερί επιτυχίες και παραμένουν στην 2η θέση και το -5 από την πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας.

Οι Άγγλοι ήταν οι νικητές στην μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο, με τα γκολ των Τζέκο, Τουρέ και Αγουέρο στο δεύτερο ημίχρονο να διαμορφώνουν το 0-3.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Βινσέντ Κομπανί συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Σίλβα, Γιόβετιτς και Ρόντγουελ.

Στο αρχικό σχήμα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αναμένεται να επιστρέψει απόψε ο Τζο Χαρτ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ντεμικέλις, Λέσκοτ, Κολάροφ, Γκαρσία, Φερναντίνιο, Μίλνερ, Νασρί, Αγουέρο, Τζέκο

Βικτόρια Πλζεν: Κόζατσικ, Ραϊτόραλ, Σισόφσκι, Προσάτσκα, Λιμπέρσκι, Χοράβα, Χόρβατ, Πέτρτζελα, Κόλα, Ντούρις, Τεκλ