«Χολή» για τους Άγγλους παίκτες ο Σάντσες

Μόνο σε μεγάλη εκτίμηση δεν φαίνεται να έχει τους Άγγλους ποδοσφαιριστές, ο άσος της Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα «μαλακούς» με δηλώσεις του εν όψει της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγγλία και τη Χιλή.



«Χολή» για τους Άγγλους παίκτες ο Σάντσες

Ο Χιλιανός επιθετικός θα αντιμετωπίσει την παρασκευή στο «Γουέμπλεϊ» την εθνική Αγγλίας και οι δηλώσεις του αναφορικά με το προσεχή αντίπαλο της εθνικής της χώρας του μόνο ως «καυστικές» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Συγκρίνοντας τον τρόπο ζωής των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Αγγλία και στη Χιλή, επεσήμανε πως στο «Νησί» να βρίσκουν όλα έτοιμα, γι' αυτό και είναι «μαλακοί», την ώρα που στη χώρα του οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

«Είμαστε σκληρότερη ομάδα από την Αγγλία. Το πρόβλημα με ομάδες όπως η Αγγλία είναι ότι όλα είναι εύκολα γι' αυτούς. Πηγαίνουν σε αυτές τις ακαδημίες σε ηλικία ίσως 10 ή 11 χρονών και όλα έχουν γίνει γι' αυτούς. Στη Χιλή τα χρόνια ήταν δύσκολα, το γεγονός ότι δεν έζησαν έτσι του έκαναν μαλακούς», δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

«Δεν νομίζω ότι η Αγγλία μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει κάποιους καλούς παίκτες, αλλά πιθανότατα δεν είναι στο επίπεδο στο οποίο μπορούν να κερδίσουν τον καλύτερο. Μου αρέσει ο Ρούνεϊ. Φυσικά, τεχνικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά μου αρέσει η αυτοπεποίθηση και η πίστη του. Σέβομαι τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια».