Αυτούς λατρεύει ο Ζοσέ

«Αγαπημένοι μου παίκτες, είναι αυτοί που κερδίζουν τα παιχνίδια» τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο απαντώντας σε ερώτηση για τον Σάμουελ Ετό αμέσως μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Σάλκε με σκορ 3-0 για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.



Αυτούς λατρεύει ο Ζοσέ

Εμφανώς ικανοποιημένος για την εμφάνιση αλλά και για τη νίκη της Τσέλσι, ήταν ο Μουρίνιο, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξεχωριστά σε ορισμένους ποδοσφαιριστές όταν δέχθηκε συγκεκριμένες ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου.

«Ο Ετό αγωνίστηκε για δύο χρόνια χωρίς μεγάλο κίνητρο και αυτό ήταν φυσιολογικό να τον επηρεάσει. Ήξερα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση όταν ήρθε αλλά δουλεύουμε όλοι μαζί για να τον βελτιώσουμε. Δεν είναι βαρύ κορμί και αυτό τον βοηθά αρκετά. Σε λίγο καιρό θα είναι όπως τον ξέρουμε. Δούλεψα μαζί του στην καλύτερη σεζόν της καριέρας και τον ξέρω αρκετά καλα» τόνισε ο Μουρίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που οι παίκτες του αντέδρασαν μετά την ήττα από τη Βασιλεία στην πρεμιέρα και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.