Οριστικά εκτός ο Τόρες

Χωρίς τον Φερνάντο Τόρες θα υποδεχθεί τελικά η Τσέλσι την Σάλκε αύριο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ισπανός θα είναι απών και απο το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Γουεστ Μπρόμιτς Αλμπιον. 



Οριστικά εκτός ο Τόρες

Ένας μυικός τραυματισμός κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ήταν αρκετός για να βγάλει τον Φερνάντο Τόρες νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση.

Ο σκόρερ δυο τερμάτων (στη νίκη με 3-0), πριν δεκαπέντε μέρες στο Γκελζενκίρχεν, δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση και τελικά τέθηκε εκτός αποστολής.

«Ο Φερνάντο έχει ένα μυικό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε ακόμη το μέγεθος του προβλήματος, αλλά θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αύριο. Είναι εκτός από το αυριανό ματς και το σαββατοκύριακο. Μετά ακολουθεί η διακοπή και θα δούμε αν θα έχει αναρρώσει μετά» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός

 Ο Μουρίνιο θα πρέπει τώρα να στραφεί στον Σάμουελ Ετό, ο οποίος έχει βρει μόλις μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα από την στιγμή που ήρθε στο Στάμφορντ Μπριτζ και στον  Ντεμπά Μπα, ο οποίος σε πέντε εμφανίσεις φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.