Σουάρες: «Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου»

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας, άφησε στο παρελθόν τις όποιες διαμάχες με τον σύλλογο και επεσήμανε πως το «Άνφιλντ» είναι το σπίτι του.  



Σουάρες: «Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου»

«Οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Η σεζόν ξεκίνησα καλά, με πάθος και ελπίδα. Δεν αγωνιζόμαστε στο ευρωπαϊκό κύπελλο, κάτι που μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε 100% στο πρωτάθλημα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ σκληρή τη φετινή σεζόν και όλα μπορούν να γίνουν»

Αναφορικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ο Σουάρες δήλωσε:

«Όταν είχα αποκοπεί από την ομάδα, οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν ότι δεν τους αρέσει αυτό και με θέλουν πίσω μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ. Τώρα νιώθω ότι με υποστηρίζουν και το εκτιμώ πολύ αυτό. Η στήριξη από τους οπαδούς είναι το ίδιο σημαντική».

«Νιώθω κομμάτι της Λίβερπουλ. Είναι το σπίτι μου. Νιώθω άνετα και είμαι χαρούμενος εδώ. Δουλεύω σκληρά για τη Λίβερπουλ και πάντα θα είμαι ευγνώμων στο σύλλογο και τους συμπαίκτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέχεια, ενώ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε:

«Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ».

Τέλος, ο Ουρουγουανός άσος μίλησε και για το γεγονός πως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τη χρυσή μπάλα: «Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι στη λίστα με τη χρυσή μπάλα, αλλά αν είχα να επιλέξω θα το έκανα ανάμεσα στους Μέσι, Ρονάλντο και Ριμπερί».