Εγκώμια Πελεγκρίνι για Παντίλιμον

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Κόστελ Παντίλιμον, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ, ο τεχνικός των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.



Εγκώμια Πελεγκρίνι για Παντίλιμον

Ο Ρουμάνος πορτιέρο ήταν ο αντικαταστάτης του Τζο Χαρτ στη θέση κάτω από τα δοκάρια της Σίτι για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές επεμβάσεις.

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παντίλιμον στον αγώνα της Τετάρτης (30/10) δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος τόνισε πως έτσι κι αλλιώς πίστευε στις ικανότητες του παίκτη του.

«Ο Παντίλιμον πάντα είχε την εμπιστοσύνη μου και πάντα είχε την εμπιστοσύνη της ομάδας. Είναι ένας καλός παίκτης, γι' αυτό άλλωστε είναι εδώ. Ίσως να μην έχει παίξει τόσα πολλά παιχνίδια, επειδή ο Χαρτ έπαιζε πέρυσι και φέτος, ωστόσο εγώ τον πιστεύω», δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν ήταν πολύ σημαντικό».

Πάντως παρά τα εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση του Ρουμάνου, ο Πελέγκρίνι φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει στο αν θα του δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Νόριτς το Σάββατο ή θα προτιμήσει και πάλι τις υπηρεσίες του Τζο Χαρτ.