Άργησε για Ντε Ρόσι η Γιουνάιτεντ

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον μέσο της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όταν και δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, προέβη ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ρούντι Γκαρσία.

Advertisement
Άργησε για Ντε Ρόσι η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις αρκετών αμυντικών μέσων και τελικώς κατέληξαν στην περίπτωση του Μαρουάν Φελαϊνί.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τη Γιουνάιτεντ και η Ρόμα ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει τον παίκτη, αν η προσφορά τις ομάδας που ενδιαφερόταν την ικανοποιούσε.

Τελικώς, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» έκαναν κίνηση για τον Ιταλό, ωστόσο αυτή έγινε μετά το τέλος της προθεσμίας που είχαν θέσει οι άνθρωποι της Ρώμα για την παραχώρηση των παικτών της, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να μην προχωρήσει.

«Το καλοκαίρι μιλήσαμε για το μέλλον του. Είναι από τη Ρώμη, αλλά υπήρχαν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονταν για εκείνον. Του είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον χάσω την τελευταία στιγμή, γι 'αυτό και αποφασίσαμε να βάλουμε ένα χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα μπορούσε να φύγει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρούντι Γκαρσία.

«Λίγες μέρες πριν το πρώτο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ μας χτύπησε την πόρτα, πλησίασε και τον παίκτη, όμως η ημερομηνία είχε περάσει και η μεταγραφή δεν έγινε», τόνισε στη συνέχεια ο τεχνικός της Ρόμα.