Προανήγγειλε το οριστικό «αντίο» ο Ρέινα

Το μέλλον του μακριά από τη Λίβερπουλ βλέπει ο τερματοφύλακας της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στο «Άνφιλντ» για να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα των «κόκκινων».



Προανήγγειλε το οριστικό «αντίο» ο Ρέινα

Ο Ισπανός κίπερ παραχωρήθηκε από τη Λίβερπουλ με μορφή δανεισμού στη Νάπολι, με τους «κόκκινους» να προβαίνουν στην απόκτηση του Σιμόν Μινιολέ από τη Σάντερλαντ.

Παρά το γεγονός ότι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Ρέινα θα πρέπει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ, ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ του Μπρένταν Ρότζερς, ακόμα και μετά το τέλος του δανεισμού του στους Ναπολιτάνους.

«Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ το ενδεχόμενο να είμαι παίκτης της Λίβερπουλ την επόμενη χρονιά. Έχει έναν νεαρό τερματοφύλακα, τον Σιμόν Μινιολέ και ο τεχνικός της ομάδας τον προτιμά από εμένα», ήταν τα πρώτα χαρακτηριστικά λόγια του Ισπανού στη «Daily Mail».

«Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ και ίσως να είμαι και την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι ότι θα είμαι παίκτης της Λίβερπουλ από τώρα, αλλά θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον», δήλωσε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Ήταν μία καλή κίνηση για μένα και δεν μετανιώνω για ότι έγινε. Θα προτιμούσα ωστόσο να πω αντίο με διαφορετικό τρόπο».