Μόγιες: «Μας ζόρισε και στα δύο ματς η Λίβερπουλ»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ, τόσο στην αναμέτρηση πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ», όσο και σε αυτή του Λιγκ Καπ στο «Ολντ Τράφορντ», στάθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας του στον 4ο γύρο του Capital One Cup με το τελικό 1-0.   



Μόγιες: «Μας ζόρισε και στα δύο ματς η Λίβερπουλ»

«Και τα δύο παιχνίδια που δώσαμε με τη Λίβερπουλ αυτό τον μήνα, ήταν πολύ δύσκολα. Μάλιστα, κρίθηκαν από μια στημένη φάση» είπε αρχικά ο Σκοτσέζος κόουτς, αφού, όπως πήρε τη νίκη (1-0) η Λίβερπουλ στην έδρα της από μια εκτέλεση κόρνερ στην Πρέμιερ Λιγκ, έτσι και η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ με… ίδιο σκηνικό.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», πρόσθεσε πως: «Έπρεπε να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ αυτό που είχαμε δείξει στο ματς πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ, αλλά και στο ντέρμπι με τη Σίτι. Έπρεπε να αντιδράσουμε και θεωρώ ότι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είδα και ορισμένους παίκτες που δεν είχα δει πολύ και μου έδωσαν λόγους για να προβληματιστώ ακόμα περισσότερο με τις επιλογές που θα κάνω για τα επόμενα παιχνίδια» ενώ για το γκολ του Ερνάντες, ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ καλή κίνηση από τον Τσιτσαρίτο που απέφυγε το μαρκάρισμα του αντιπάλου του, βρήκε χώρο και σκόραρε».