«Κατοστάρης» ο Λάμπαρντ, μέσα και ο Γουόκερ

Ο Ρόι Χότζον επιβεβαίωσε πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία, συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, καθώς επίσης πως θα παίξει και ο Κάιλ Γουόκερ, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως «αγώνα ζωτικής σημασίας».



«Κατοστάρης» ο Λάμπαρντ, μέσα και ο Γουόκερ

«Ο Φρανκ θα ξεκινήσει αύριο και θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές. Δεκατέσσερα χρόνια είναι ένα μεγάλο διάστημα για να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Δεν έχουμε πολλά παιχνίδια και μεγάλο αριθμό φιλικών στα πόδια μας, οπότε όποιος φτάνει τις 100 συμμετοχές πρέπει να βρίσκεται πολλά χρόνια εδώ και να έχει πάρει μέρος σε πολλά τουρνουά».

Με αυτά τα λόγια ο Ρόι Χότζον επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Ουκρανία πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα μπει στο μικρό κλαμπ των «κατοστάρηδων», κάτι που έκανε προσφάτως και ο συμπαίκτης του στα «τρία λιοντάρια» αλλά και στην Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα αυτόν καθ' αυτόν λέγοντας πως είναι όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα είναι αυτή που θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τη συνέχεια.

«Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι ικανές να πάρουν την πρωτιά του ομίλου, οπότε βλέπω αυτό το παιχνίδι ως τελικό. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλοί και να βεβαιώσουμε ότι θα σκοράρουμε περισσότερα τέρματα από τον αντίπαλο. Οι παίκτες είναι αισιόδοξοι πως θα τα πάμε καλά. Είναι αγώνας ζωτικής σημασίας. Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση, ενώ αυτή που θα χάσει θα βρεθεί απέναντι σε έναν μεγάλο τοίχο γιατί η πρόκρισή της στην επόμενη φάση δεν θα είναι στα χέρια της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε πως οι απουσίες των Ντάνι Γουέλμπεκ και Ντάνιελ Στάριτζ δεν θα επηρεάσουν το σύνολο αφού υπάρχει βάθος στις επιλογές, ενώ στάθηκε και στο συμβάν με τον Κάιλ Γουόκερ, λέγοντας πως ο μπακ της Τότεναμ θα παίξει κανονικά.