Θέλει να γίνει ο νέος… Ντιέγκο Λόπεθ ο Κουρτουά

Την επιθυμία του να παλέψει για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Τσέλσι από την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο Τιμπό Κουρτουά, λέγοντας πως δεν φοβάται τον Πετρ Τσεχ, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κοιτάει τα ονόματα και το απέδειξε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον παραγκωνισμό του Κασίγιας και τη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Λόπεθ.



Θέλει να γίνει ο νέος… Ντιέγκο Λόπεθ ο Κουρτουά

Το κεφάλαιο των τριών πολύ ωραίων χρόνων στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα κλείσει για τον Τιμπό Κουρτουά το επόμενο καλοκαίρι, αφού ο δανεικός από την Τσέλσι τερματοφύλακας δεν έχει δικαίωμα να παραμείνει κι άλλο στην ισπανική ομάδα.

Μιλώντας για την επικείμενη επιστροφή του στους «μπλε», ο Βέλγος αναφέρθηκε στον συναγωνισμό με τον Πετρ Τσεχ, λέγοντας πως δεν φοβάται να «παλέψει» με τον Τσέχο, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνει ευκαιρίες σε αυτόν που είναι καλύτερος στις προπονήσεις και όχι σε αυτόν που έχει το… όνομα.

«Ο σύλλογος και ο Μουρίνιο θέλουν να επιστρέψω» ανέφερε ο Βέλγος και πρόσθεσε:

«Θεώρησαν ότι έπρεπε να πάω δανεικός σε κάποια ομάδα εκτός Νησιού και αυτό ήταν κάτι δεν προσωπικά δεν σνόμπαρα. ΜΆ αρέσει η Μαδρίτη και ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο».

Όσον αφορά τον Τσεχ, σχολίασε: «Δεν φοβάμαι να παλέψω για τη θέση μου με τον Τσεχ. Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχω πίστη στις ικανότητές μου και ξέρω ότι ο Μουρίνιο δεν κοιτάει το στάτους των παικτών και δεν επιλέγει με βάση τη βαρύτητα του ονόματος. Η απόδειξη είναι ότι άφησε τον Κασίγιας στον πάγκο γιατί θεωρούσε ότι ο Ντιέγκο Λόπεθ έκανε καλύτερες προπονήσεις και θα προσέφερε περισσότερα».

Τέλος για τους λόγους που δεν επέστρεψε από τώρα στην Τσέλσι, κατέληξε: «Το να επέστρεφα στην Τσέλσι το καλοκαίρι θα ήταν κάτι σαν τον τζόγο. Θα μπορούσα να πάω και να παίξω. Θα ήταν ιδανικό. Αλλά θα μπορούσα επίσης να μείνω στον πάγκο και να ρίσκαρα τη θέση μου στην εθνική. Δεν μπορούσα να πάρω αυτό το ρίσκο με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έρχεται».