«Στην κορυφή του κόσμου το 2022 η Αγγλία»

Αυτός είναι ο στόχος της FA σχετικά με την εθνική ομάδα της Αγγλίας! Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κρεγκ Ντάικ, φανέρωσε την επιθυμία και τις βλέψεις του σχετικά με τα «τρία λιοντάρια», τονίζοντας πως θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά του Euro 2020 και να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022! 



«Στην κορυφή του κόσμου το 2022 η Αγγλία»

Αυτή τη στιγμή, είναι όνειρο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της FA, Κρεγκ Ντάικ, θέλει να το κάνει πραγματικότητα. ]

Παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ισχυρός άνδρας της FA φανέρωσε την επιθυμία αλλά και τις βλέψεις του σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, οριοθετώντας στόχους.

Όχι άμεσους, αλλά μακρόπνοους, που αποκορύφωμά τους θα είναι η κορυφή του κόσμου, στο Μουντιάλ του 2022 που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ! «Ξέρω ότι η FA δεν έχει κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια για να έχει μια σταθερή και επιτυχή πορεία η εθνική ομάδα» είπε αρχικά ο Ντάικ, για να ξεκαθαρίσει όμως πως:

«Δεν θέλω και δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία απόδοσης ευθυνών, άσχετα αν η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν έχει ευνοηθεί καθόλου τα τελευταία 20 χρόνια που η Πρέμιερ βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη. Αν δεν μπορούν οι ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι διεθνείς να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους με τις ομάδες τους, τότε υπάρχει πρόβλημα…».

Το αγγλικό ποδόσφαιρο χρειάζεται να… αλλάξει ρότα, σύμφωνα με τον Κρεγκ Ντάικ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και ο ίδιος όσο καιρό μείνει στην προεδρία της FA.