«Κοιτάζει» και Λεάντρο Νταμιάο

Η Λίβερπουλ εμφανίζεται ιδιαίτερα προνοητική όσον αφορά την επιθετική της γραμμή. Την ώρα που προσπαθεί να αποκτήσει τον Γουίλιαν από τη Ανζί, οι «κόκκινοι» ανησυχούν μήπως τελικά η Άρσεναλ επανέλθει δυναμικά στην υπόθεση του Λουίς Σουάρες κι έτσι, «κοιτάζουν» παράλληλα και τον Λεάντρο Νταμιάο.   

Advertisement
«Κοιτάζει» και Λεάντρο Νταμιάο

Αν και είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Γουίλιαν, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η πόρτα της εξόδου στην Ανζί έχει ανοίξει… διάπλατα, η Λίβερπουλ, προσέχει για να έχει.

Όσο προσπαθεί να πάρει τον Γουίλιαν, ταυτόχρονα, τσεκάρει και την περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάο, αφού δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως σε πιθανή αρνητική κατάληξη της υπόθεσης του πρώτου.

Βέβαια, όσο κι αν ο Λουίς Σουάρες έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Μπρένταν Ρότζερς και τους συμπαίκτες του, προσπαθώντας πλέον να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ηρεμούν.

Σύμφωνα με τη «Sunday People», στο «Άνφιλντ» ανησυχούν μήπως τελικά ο Λουίς Σουάρες αποτελέσει παρελθόν μέχρι το τέλος του μήνα και για τον λόγο αυτό, ο Λεάντρο Νταμιάο βρίσκεται στα υπόψη, ώστε να εξεταστεί ακόμα πιο προσεκτικά αν δεν έχει ευτυχή κατάληξη το θέμα του Γουίλιαν.