«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Σουάρες»

Ο Λουίς Σουάρες κάνει τα πάντα για να δείξει στους ανθρώπους της Λίβερπουλ ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, αλλά μέσω του τεχνικού διευθυντή, Ίαν Ερ, οι «κόκκινοι» έδειξαν ότι δεν έχουν αλλάξει άποψη και δεν παραχωρούν τον παίκτη.   

Advertisement
«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Σουάρες»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που πριν από λίγες μέρες ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, επιδεικνύοντας τουλάχιστον τον επαγγελματισμό του, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» απέτυχαν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «κόκκινων» για την απόκτηση του διεθνή φορ και μάλιστα δύο φορές, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου δεν... συγκινήθηκαν ούτε με 30, ούτε με 40 εκατ. λίρες.

Ο Λουίς Σουάρες έπαιξε την Τετάρτη κόντρα στη Βίκτορι Μελβούρνης, αλλά έδειχνε να βρίσκεται… στον κόσμο του και μάλιστα, μετά τη διαμόρφωση του τελικού 2-0 από δική του ασίστ στον Ιάγο Άσπας, δεν ήθελε καν να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του!

Στην Άρσεναλ σκέφτονται τρόπους με τους οποίους τελικά θα πείσουν τη Λίβερπουλ να πει το «ναι», αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μέρσεϊσαίντ, Ίαν Ερ, επανέλαβε πως: «ουδέποτε είχαμε και ούτε έχουμε την πρόθεση να παραχωρήσουμε τον Λουίς Σουάρες».