Θέλει Γιουνάιτεντ ο Φάμπρεγας

Την ώρα που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν την τρίτη πρόταση που θα καταθέσουν στη Μπαρτσελόνα, ο Σεσκ Φάμπρεγας φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον πως θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους».   



Θέλει Γιουνάιτεντ ο Φάμπρεγας

Ο Ισπανός μέσος είναι ο διακαής πόθος του Ντέιβιντ Μόγιες για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο αποτυχημένες προσπάθειες δεν πτοούν τον Σκοτσέζο τεχνικό που όπως έκανε γνωστό, αναμένεται να καταθέσει και τρίτη προσφορά στους «μπλαουγκράνα» για να καταφέρει να πάρει τον παίκτη στο «Ολντ Τράφορντ».

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει αρκετά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά θα έχει και τη βοήθεια του Φάμπρεγας. Ο διεθνής μέσος, σύμφωνα με τη «Daily Mail», έχει εκμυστηρευτεί στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον πως θέλει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».

Η θέση βασικού που τον περιμένει και φυσικά η επανασύνδεση με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον οποίο συνεργάζονταν άψογα στην ¶ρσεναλ μέχρι το 2011, είναι οι λόγοι που έχουν κάνει τον Ισπανό να έχει πάρει την απόφασή του για το «come-back» στο κορυφαίο πρωτάθλημα!