Θα μιλήσει με Άρσεναλ ο Σουάρες!

Η Άρσεναλ πέτυχε αυτό που ήθελε! Ο Λουίς Σουάρες, πήρε την άδεια από τη Λίβερπουλ προκειμένου να συζητήσει με τους «κανονιέρηδες», αν και ενημερώθηκε ξανά ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί αν δεν υπάρξει πρόταση που να φτάνει στα 50 εκατ. λίρες! 



Θα μιλήσει με Άρσεναλ ο Σουάρες!

Στη Λίβερπουλ, δείχνουν πως όσο κι αν σταθείς εμπόδιο, δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα δεν θέλει να παίζει για την ομάδα.

Έτσι, έπειτα και από την τελευταία προσφορά της Άρσεναλ που ενεργοποίησε τον ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν.

Το βράδυ της Τρίτης, ο λονδρέζικος σύλλογος, κατέθεσε επίσημη πρόταση 40 εκατομμυρίων και… μιας λίρας (!), προκειμένου να του επιτραπεί να μιλήσει με τον παίκτη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, τηλεφώνησε στον τεχνικό διευθυντή των «κόκκινων», Ίαν Ερ και του γνωστοποίησε την πρόθεση της ομάδας του.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ απέρριψε την πρόταση των 40 εκατομμυρίων συν μιας λίρας, αλλά όφειλε να ενημερώσει τον Σουάρες για αυτή την εξέλιξη, όπως επίσης και να τον αφήσει να συζητήσει με τη λονδρέζικη ομάδα.

Από τη στιγμή που ο ειδικός όρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ενεργοποιήθηκε, η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να μην επιτρέψει στον Σουάρες να έρθει σε επαφή με τον σύλλογο που κατέθεσε την προσφορά.

Όπως μετέδωσε το «BBC», ο Ουρουγουανός άσος εξασφάλισε τελικά την άδεια να συζητήσει με την Άρσεναλ, αλλά επίσης, του μεταφέρθηκε πως δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα, αν δεν φέρει στους «κόκκινους» πρόταση που να φτάνει στα 50 εκατ. λίρες. Τόσα θέλει η Λίβερπουλ και μόνο αν οι «κανονιέρηδες» αποφασίσουν να καταθέσουν και τρίτη πρόταση που να ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις της ομάδας από το Μέρσεϊσαϊντ, θα φύγει ο παίκτης από το «Άνφιλντ».