«Χώθηκε» και στη βασιλική οικογένεια ο Τέρι!

Είναι αυτό που λένε. Να μην σου βγει το όνομα. Στο «Νησί», το όνομα έχει βγει από πέρυσι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στον Τζον Τέρι, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω.. photoshop στα χθεσινά γεννητούρια της βασιλικής οικογένειας!



«Χώθηκε» και στη βασιλική οικογένεια ο Τέρι!

Πέρυσι εμφανίστηκε ως μπροστάρης στην απονομή του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε. Το ίδιο και την φετινή χρονιά με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήρθε η στιγμή για τον αμυντικό της Τσέλσι, Τζον Τέρι, να βρεθεί «ακάλεστος» σε ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για το «Νησί».

Ο λόγος για την γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας το οποίο γίνεται το τρίτο στη σειρά διαδοχής μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο Τζον Τέρι βρέθηκε τόσο στο νοσοκομείο, στο οποίο πανηγύρισε με την ψυχή του τη γέννηση του αγοριού, όσο και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σηκώνοντας μάλιστα το νεογέννητο σαν… τρόπαιο.

Παράλληλα, ήταν από τους πρώτους που του δόθηκε η άδεια να αγκαλιάσει το μωρό, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός είχε βρεθεί και στον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, στον οποίο σήκωσε μάλιστα και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε η Τσέλσι.