Τραυματίστηκε ο Ρούνεϊ!

Μόλις στη δεύτερη ημέρα στη Μπανγκόκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ τραυματίστηκε και γυρίζει άμεσα στο Νησί για να ξεπεράσει το πρόβλημα! Στον ένα μήνα υπολογίζεται η απουσία του, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία των πρωταθλητών Αγγλίας!



Τραυματίστηκε ο Ρούνεϊ!
Άσχημα μαντάτα για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος άσος, μόλις στην πρώτη μέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπανγκόκ, τραυματίστηκε στην προπόνηση και χάνει όλο το tour των «κόκκινων διαβόλων» στην Ασία.
 
Ο διεθνής επιθετικός χτύπησε στον μηριαίο και επιστρέφει άμεσα στην… βάση του συλλόγου για να περάσει από περαιτέρω εξετάσεις και να ξεκινήσει η αποθεραπεία του.
 
Ήδη οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει ολόκληρη την προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων».
 
Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβει την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και οι γιατροί της Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να πιέσουν την κατάσταση.
 
Αυτό είναι το δεύτερο πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς και ο Νεμάνια Βίντιτς αντιμετωπίζει τραυματισμό στην πλάτη και δεν υπολογίζεται από τον Σκωτσέζο τεχνικό.