Έγινε η κρούση για Καβάνι!

Επίσημη πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της Νάπολι, όπως μετέδωσε το «SkySports»! Δεν καλύπτει το ποσό της ρήτρας η προσφορά των «μπλε», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.



Έγινε η κρούση για Καβάνι!

Το φινάλε του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, φαίνεται ότι σήμανε και εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Έντινσον Καβάνι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του στην Τσέλσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν πολύ καλά πριν πράξουν και όπως ανέφερε από το πρωί ο ισπανικός Τύπος και επιβεβαίωσε το «SkySports» το μεσημέρι, η Τσέλσι έκανε επίσημη κρούση στη Νάπολι για τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Όλες τις προηγούμενες μέρες, οι «μπλε» του Λονδίνου διάβαζαν καθημερινά τις δηλώσεις του προέδρου των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και του προπονητή της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, που απαιτούσαν να καλυφτεί η ρήτρα του παίκτη μέχρι… τελευταίο ευρώ, ώστε να τον αποδεσμεύσουν .

Από την πλευρά του, ο παίκτης τόνιζε πως τα 64 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Νάπολι είναι υπερβολικό ποσό και η Τσέλσι, περίμενε… στη γωνία.

Μόλις ολοκληρώθηκε το Confederations Cup, έκανε την κίνησή της!

Σύμφωνα με «SkySports», από το μεσημέρι της Τρίτης υπάρχει πλέον στα γραφεία της ιταλικής ομάδας επίσημη πρόταση από τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ! Το ποσό, όμως, που φέρεται να έχει προσφερθεί, δεν καλύπτει τη ρήτρα του Ουρουγουανού.

Στην Τσέλσι αισιοδοξούν πως δεν θα απορριφθεί η πρόταση και η Νάπολι θα δεχτεί να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης...