Χόντλ: «Θέλω να μείνει στην Τότεναμ ο Μπέιλ»

Την επιθυμία να παραμείνει ο Γκάρεθ Μπέιλ στο ρόστερ της Τότεναμ και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Γκλεν Χοντλ, τονίζοντας παράλληλα πως ο 23χρονος ακραίος δεν είναι ακόμα έτοιμος να μεταγραφεί σε ομάδα άλλης χώρας.



Χόντλ: «Θέλω να μείνει στην Τότεναμ ο Μπέιλ»

Ο Μπέιλ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή χρονιά τόσο στο «νησί», όσο και στην Ευρώπη, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών «υπερδυνάμεων» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με επικρατέστερα τα ονόματα των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Με δηλώσεις του, ο 55χρονος, ¶γγλος, ο οποίος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Τότεναμ, πριν γίνει προπονητής και αναλάβει για τρία χρόνια και τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, εξέφρασε την επιθυμία ο Μπέιλ να παραμείνει στα «σπιρούνια», τονίζοντας παράλληλα πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί σε άλλη χώρα.

«Εάν μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, πιστεύω ότι θα είναι σε σύλλογο της Αγγλίας. Οι μόνες ομάδες που ρεαλιστικά θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν είναι η Γιουνάιτεντ και η Σίτι», δήλωσε αρχικά ο Χοντλ.

Στη συνέχεια τόνισε και κατέληξε: «Θέλω να μείνει στην Τότεναμ. Νομίζω πως είναι αρκετά νέος για να μεταγραφεί στο εξωτερικό, στο μέλλον βέβαια μπορεί να γίνουν πολλά».