Πάλι τα ίδια στην Κόβεντρι!

Στην κατοχή της Otium Holdings, θυγατρικής εταιρείας της Sisu που οδήγησε την Κόβεντρι σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης(!), βρίσκεται πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας. 



Πάλι τα ίδια στην Κόβεντρι!

Η πώληση του συλλόγου επισημοποιήθηκε από τον μέχρι πρότινος διαχειριστή της ομάδας, Πολ Άπλτον, ενώ και η Football League έδωσε την έγκρισή της. 

Στα… χέρια που βρισκόταν προτού αποδειχθεί η κακοδιαχείριση που γινόταν και οδήγησε στην είσοδο σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, φαίνεται ότι επέστρεψε η Κόβεντρι!

Όπως ενημέρωσε ο διαχειριστής της ομάδας, Πολ Άπλτον, οι μετοχές του συλλόγου πωλήθηκαν στην Otium Holdings, που όμως, είναι θυγατρική εταιρεία της Sisu. Τι σημαίνει αυτό;

Πως οι νέοι ιδιοκτήτες της Κόβεντρι, είναι άτομα που συνεργάζονταν με αυτούς που λίγο έλειψε να φέρουν τον σύλλογο αντιμέτωπο με τη διάλυση! 

Η Otium Holdings ήταν μια από τις πέντε εταιρείες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «sky  blues». Η πρόταση που είχε καταθέσει είχε γίνει αποδεκτή από τους διαχειριστές του συλλόγου πριν από λίγες μέρες κι έπειτα, σειρά πήρε η ενημέρωση στη Football League.

Η διοργανώτρια αρχή ενέκρινε την πώληση της Κόβεντρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, ο μέχρι πρότινος διαχειριστής της ομάδας, Πολ Άπλτον, γνωστοποίησε πως η πώληση των μετοχών είχε ολοκληρωθεί.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση, τελικά, δεν μπορούμε να μιλάμε για «νέο κεφάλαιο», λόγω της σχέσης που έχει η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της Κόβεντρι με τη Sisu, που οδήγησε τον σύλλογο στο καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

Οι οπαδοί της ομάδας, πάντως, με μηνύματά τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους…