Θα χάσει το… κεφάλι του ο Καβάνι

Με… αποκεφαλισμό κινδυνεύει ο Έντινσον Καβάνι αν δεν πάρει σύντομα την απόφασή του αναφορικά με το μέλλον του, όπως τόνισε αστειευόμενος ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Advertisement
Θα χάσει το… κεφάλι του ο Καβάνι

Ναπολιτάνος μπορεί να μην είναι, ωστόσο τις απειλές του τις «εκτοξεύει».

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρόεδρος της Νάπολι, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Έντσινσον Καβάνι θα πρέπει να έχει πάρει την απόφασή του κατά την επιστροφή του από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αλλιώς κινδυνεύει με… αποκεφαλισμό.

«Εμπιστεύομαι τον Καβάνι. Έχω την αίσθηση πως είναι ένας πραγματικός άνδρας και δεν παίζει μαζί μου. Νομίζω πως θα μείνει στη Νάπολι, αλλά αν είναι να φύγει, εύχομαι να το έχει αποφασίσει μέχρι τις 20 Ιουλίου, όταν και θα γυρίσει από το Συνομοσπονδιών. Αλλιώς, θα του πάρω το κεφάλι» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως θα αφήσουμε τον Καβάνι να φύγει στις 10 Αυγούστου, με το πρωτάθλημα να είναι έτοιμο να αρχίσει;» εννοώντας πως δεν θα υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ουρουγουανού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην ημερομηνία περί ης ο λόγος, λήγει ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του επιθετικού και υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της Τσέλσι, κατά τον οποίο η ρήτρα του ανέρχεται στα 63 εκ. ευρώ και από ‘κει και έπειτα οι Ναπολιτάνοι θα μπορούν να ζητήσουν όσα χρήματα επιθυμούν για τα δικαιώματά του, ωστόσο εκφράζονται οι φόβοι πως τότε μπορεί να χαθεί ο ποδοσφαιριστής ακόμη και για… ψίχουλα.