Νοιάζεται για τις ακαδημίες ο Μαρτίνεθ

Τα παιδιά των ακαδημιών της Έβερτον θα… βαρεθούν να βλέπουν τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις και τους αγώνες τους! Ο νέος τεχνικός της ομάδας, δήλωσε πως θα παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου και θα δίνει ευκαιρίες σε όσους τις αξίζουν.   

Advertisement
Νοιάζεται για τις ακαδημίες ο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός κόουτς, τόνισε πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο «αύριο» του συλλόγου και για τον λόγο αυτό, θα συνεργάζεται όσο μπορεί με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής των «ζαχαρωτών», ώστε να μαθαίνει για τη βελτίωση των παικτών.

«Θα δουλεύω σε συνεργασία με τις ακαδημίες της Έβερτον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όλα όσα έχει κάνει ο Άλαν Άιρβαϊν στα τμήματα υποδομών του συλλόγου είναι εντυπωσιακά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σε αυτό τον σύλλογο και να προσπαθήσουμε να δώσουμε πολλές ευκαιρίες σε παιδιά που τις αξίζουν και μπορούν να αποτελέσουν το αύριο της Έβερτον» είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεθ και πρόσθεσε:

«Όλες οι ομάδες στηρίζονται στα φυτώριά τους. Το μεγαλύτερο παράδειγμα τώρα είναι η Μπαρτσελόνα. Θεωρώ ότι κι εμείς έχουμε πολλά ταλέντα στις ακαδημίες μας και οφείλουμε να φροντίσουμε για την ανάπτυξη και την βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Θα δώσουμε πολλή προσοχή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».