«Καλύτερο ξεκίνημα και πάμε για τίτλο»!

Σύνθημα τίτλου από τον Ολιβιέ Ζιρού στην Άρσεναλ εν όψει της επόμενης σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Γάλλος επιθετικός των «κανονιέρηδων» τόνισε πως αν η ομάδα του ξεκινήσει τη χρονιά καλύτερα απ’ ότι πέρυσι, θα καταφέρει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.  



«Καλύτερο ξεκίνημα και πάμε για τίτλο»!

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ έκανε ό,τι μπορούσε. Πέτυχε 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δηλώνει σίγουρος πως αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Ο Ολιβιέ Ζιρού, υποστήριξε πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα – ως οφείλουν – τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

«Αν πραγματοποιήσουμε καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που κάναμε πέρυσι, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τον τίτλο την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα πλέον συνηθίσαμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και οφείλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Τόσο σαν σύνολο, όσο και ο καθένας ατομικά» ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου φορ, που αναφέρθηκε και επί προσωπικού:

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Ευελπιστώ τη νέα σεζόν να παίζω ακόμα πιο τακτικά και να βοηθήσω την Άρσεναλ όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πρώτη μου χρονιά πέτυχα 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, είχα 10 ασίστ και είμαι χαρούμενος με αυτή την επίδοση».