Εκτός προπόνησης Γουέλμπεκ και Γουόκερ

Οι Ντάνι Γουέλμπεκ και Κάιλ Γουόκερ έχασαν την προπόνηση της εθνικής Αγγλίας τη Δευτέρα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με την ακριβή τους κατάσταση να αναμένεται να γίνει γνωστή εντός της εβδομάδας.



Εκτός προπόνησης Γουέλμπεκ και Γουόκερ

Εν όψει των δύο φιλικών με Ιρλανδία και Βραζιλία, ο Ρόι Χότζον έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις της εθνικής Αγγλίας, με αυτή που πραγματοποιήθηκε τελευταία να βρίσκει τους Γουέλμπεκ και Γουόκερ στο γυμναστήριο, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι.

Όσον αφορά τον δεύτερο, Γουόκερ, εκτιμάται ότι τραυματίστηκε στο φιλικό που έδωσε η Τότεναμ απέναντι στην εθνική της Τζαμάικα στις Μπαχάμες, ενώ για τον Γουέλμπεκ το πρόβλημα είναι μάλλον μυϊκό.

Τέλος, στην προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν 150 τυχεροί οπαδοί από το επίσημο κλαμπ, πήραν μέρος όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, όπως και οι Τζό Χαρτ, Τζόλεον Λέσκοτ και Τζέιμς Μίλνερ οι οποίοι είχαν επιστρέψει μόλις λίγες ώρες μετά το ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι στη Νέα Υόρκη, με τον… πρωτάρη στα «τρία λιοντάρια», Άλεξ Μακκάρθι να κάνει την «πρώτη» του, πλαί στους Τζο Χαρτ και Μπεν Φόστερ.

Γιώργος Σιάφας