Τάσεις παραμονής από Ρέινα

Μπορεί τα δημοσιεύματα του Τύπου να θέλουν τον Πέπε Ρέινα να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, ο ίδιος ωστόσο, με δηλώσεις του επισήμανε για ακόμα μία φορά πως είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο φυγής του από τους «κόκκινους».



Τάσεις παραμονής από Ρέινα

Το όνομα του 31χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ μέχρι το καλοκαίρι του 2016,  έχει συνδεθεί τις τελευταίες εβδομάδες με μία μεταγραφή στους «Μπλαουγκράνα» μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές στο τέλος της σεζόν.

«Έχω συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια στη Λίβερπουλ. Είμαι ικανοποιημένος, άνετος και η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη», τόνισε αρχικά ο Ρέινα.

Αναφορικά με τον ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός δήλωσε: «Είναι δύσκολο να ελέγξεις τις φήμες, αλλά είναι κολακευτικό όταν ένας σύλλογος σαν την Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για σένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει επαφή μεταξύ των συλλόγων για του μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σοβαρό».

«Τα χρόνια που πέρασα στη Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλά. Δεν έχω άσχημες μνήμες και δεν στεναχωριέμαι που δεν πέτυχα εκεί. Έπαιξα πάνω από 50 παιχνίδια σε μία ηλικία κάτω των 20 χρονών», είπε καταλήγοντας ο 30χρονος κίπερ.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος