Ρόμπεν: «Γιατί να φύγω;»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον εμφανίζουν έτοιμο να αφήσει το Μόναχο και τη Μπάγερν για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, προχώρησε ο Άριεν Ρόμπεν.



Ρόμπεν: «Γιατί να φύγω;»

Ο 29χρονος Ολλανδός εξτρέμ, είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Βαυαρών στην αρχή της σεζόν, γεγονός που τον απογοήτευσε και τον έφερε στην… πόρτα της εξόδου.

Στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου πάντως, κατάφερε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του Γιουπ Χάινκες, αποτελώντας σημαντική μονάδα στην πορεία της γερμανικής ομάδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και της συμμετοχής της στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με όλες αυτές τις φήμες. Γράφονται πολλά, αλλά σε αυτό που με απασχολεί είναι να μείνω συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, οπότε γιατί να φύγω;» δήλωσε αρχικά ο Ρόμπεν και συνέχισε:

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως έχω αποδείξει ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω πολλά εδώ στη Μπάγερν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Μαΐου και αυτό είναι το μόνο που μετράει».