«Ξεκάθαρη πρόταση του Φέργκιουσον»

Πολύ σύντομη χαρακτήρισε τη διαδικασία αναζήτησης του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο  Αβραμ Γκλέιζερ, τονίζοντας πως ήταν πολύ ξεκάθαρη η πρόταση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον για το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.



«Ξεκάθαρη πρόταση του Φέργκιουσον»

Ομόφωνη ήταν η απόφαση της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων»  στην εισήγηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον για το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας. «Ο Σερ Αλεξ ήταν πολύ ξακάθαρος με την πρόταση του» τόνισε ο Αβραμ Γκλέιζερ και συμπλήρωσε : «Ο Ντέιβιντ έρχεται σε εμάς με εξαιρετικά διαπιστευτήρια και ένα ισχυρό ιστορικό. Ξέρω ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει και ο Εντ (σ.σ :  Γουντγορντ) θα καθίσει μαζί του μόλις τελειώσει η σεζόν για να κάνουν τον σχεδιασμό απο το καλοκαίρι και έπειτα»

Την πίστη πως ο Ντέιβιντ Μόγιες θα συνεχίσει την παράδοση της ομάδας στον τρόπο που αγωνίζεται έχοντας  κορυφαίους ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Τζοελ Γκλέιζερ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων : «Η  εργατικότητα του και η αποφασιστικότητα του είναι χαρακτηριστικά που εκτιμούμε στον σύλλογο».