Ο αγγλικός Τύπος για τον Σουάρες

Με τον Λουίς Σουάρες και την κίνησή του να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ασχολούνται όλες οι εφημερίδες στο Νησί. Δείτε τα εξώφυλλα τους, την ώρα που ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ικανοποιήσει τους φίλους της Λίβερπουλ με τις δηλώσεις του.



Ο αγγλικός Τύπος για τον Σουάρες

Ο Σουάρες ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, όχι εξαιτίας του γκολ της ισοφάρισης, αλλά γιατί με την κίνησή του να δαγκώσει τον Ιβάνοβιτς έβαλε τον εαυτό του σε περιπέτειες.

Και μπορεί ο Ρότζερς να τον «άδειασε» και να τον άφησε εκτεθειμένο, αφού «μια τέτοια κίνηση δεν συμβαδίζει με το σύλλογο και ότι αυτός πρεσβεύει, η κατάσταση στα media, όμως, είναι ακόμη χειρότερη.

Όλες οι βρετανικές εφημερίδες περνούν …πριονοκορδέλα στον Ουρουγουανό διεθνή, ενώ δεν λείπουν και χαρακτηρισμοί όπως «κανίβαλος».

H «Daily Telegraph» έχει το εξώφυλλο με το περισσότερο …οξύ, αφού ήταν η πρώτη που έβγαλε ηλεκτρονικά την έκδοσή της και τον εν λόγω τίτλο:

 

Η «Sun» επιλέγει να σχολιάσει το περιστατικό με τη λέξη gnash, η οποία αποτελεί αργκό έκφραση για το τρίξιμο των δοντιών:

Αντίθετα, οι «Times» παραμένουν ψύχραιμοι, αφού περιορίζονται στο να τονίσουν πως η Λίβερπουλ ντρέπεται για τον Σουάρες. Ωστόσο δεν παραλείπουν να παραπέμψουν φωτογραφίες με παρόμοια κίνηση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Ουρουγουανός, όταν αγωνίζονταν στον Άγιαξ.

Μάλιστα, η «Guardian» με το σχόλιό της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λουίς Σουάρες, αφού η κίνησή του προσβάλλει το σύλλογο και δεν αποκλείεται η διοίκηση των «κόκκινων» να του δείξει την πόρτα της εξόδου.