«Να βγει η εβδομάδα χωρίς ήττα»

Η ισοπαλία (0-0) με την Έβερτον έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων για την ¶ρσεναλ, αλλά ο ¶αρον Ράμσεϊ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να βγει η εβδομάδα χωρίς ήττα, μέχρι και το Σαββατιάτικο ματς με τη Φούλαμ στο «Craven Cottage».



«Να βγει η εβδομάδα χωρίς ήττα»

Οι «κανονιέρηδες» καταλαμβάνουν την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 60 πόντους, αλλά στο -2 και με δύο ματς λιγότερα βρίσκεται η Τσέλσι που μπορεί να υποχρεώσει την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Στην ¶ρσεναλ κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά, στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου στην έδρα της Φούλαμ και παρά την απογοήτευση για την ισοπαλία (0-0) με την Έβερτον στο «Έμιρεϊτς», ο ¶αρον Ράμσεϊ κρατάει τα θετικά και τονίζει πως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγει η εβδομάδα των τριών αγώνων χωρίς ήττα.

«Είμαστε αήττητοι εδώ και αρκετό καιρό και ευελπιστώ να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε αήττητοι και μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Φούλαμ. Μας ακολουθούν οι Τσέλσι και Τότεναμ και ξέρουμε πως όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς, αλλά εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συγκέντρωση» είπε ο Ουαλός μέσος.