Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ των Νιούκαστλ και Σάντερλαντ, αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Times

Δύσκολη αναμένεται να είναι η εκκαθάριση του ρόστερ της ΚΠΡ ειδικά όσον αφορά τους παίκτες που κερδίζουν αρκετά χρήματα, όπως παραδέχθηκε ο Χάρι Ρέντναπ. Όλα αυτά, μόνο σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί.

 

The Daily Telegraph

Από τον ίδιο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ εξαρτάται το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να του δίνει …εν λευκώ εξουσιοδότηση να αποφασίσει ότι ο ίδιος επιθυμεί.

 

Daily Star

Δεν πρόκειται να παντρευτεί άμεσα ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού οι Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του και ο ίδιος σκέφτεται να ταξιδέψει στην Αμερική, μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Daily Mirror

Τον Τζόρνταν Ρόουνς της Μπλάκμπερν θα αποκτήσει η Γουέστ Χαμ, μόνο εάν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου αποφασίσουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Φιλ Πάρκινσον αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 

Daily Mail

Με τον Άντρε Σούρλε θα προσπαθήσει να ενισχύσει το ρόστερ της η Τσέλσι. Στα 20 εκατομμύρια λίρες το ποσό που απαιτεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Δεν αποκλείεται να απασχολήσει τη Σέλτιν ο Λουκ Μέρφι.

 

The Guardian

Τη «συγγνώμη» του Σέρχιο Αγκουέρο ζητά ο Νταβίντ Λουίζ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι.