Αμείλικτη η FA για τα επεισόδια του «Γουέμπλεϊ»

Τον εντοπισμό των οπαδών της Μίλγουολ που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γουέμπλεϊ» κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού με τη Γουίγκαν και την παραδειγματική τιμωρία τους, που θα περιλαμβάνει και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, έχει διατάξει η FA.



Αμείλικτη η FA για τα επεισόδια του «Γουέμπλεϊ»

Σε μάχες… σώμα με σώμα και μάλιστα, μεταξύ τους (!), επιδόθηκαν οι οπαδοί της Μίλγουολ στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ», στα τελευταία λεπτά της ήττας (2-0) της ομάδας τους από τη Γουίγκαν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως όσα έκτροπα εκτυλίχθηκαν στο «στολίδι» του Λονδίνου είναι καταδικαστέα, ενώ μαζί με την Αστυνομία, θα αναζητήσουν τους δράστες, στους οποίους θα απαγγελθούν κατηγορίες και θα τιμωρηθούν όπως τους αρμόζει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της FA:

«Η Αστυνομία του Metropolitan και η FA έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν από οπαδούς της Μίλγουολ, στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Γουίγκαν. Θα συνεργαστούμε με τις Αρχές και τους ανθρώπους της Μίλγουολ για να εξετάσουμε διεξοδικά όλα όσα συνέβησαν στις εξέδρες. Στόχος μας είναι ο εντοπισμός των δραστών, η τιμωρία τους και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ είναι ανεπίτρεπτα και καταδικαστέα. Όλοι πρέπει να λάβουμε δράση εναντίον όσων προκάλεσαν προβλήματα».