Ο Καμπούλ είναι εδώ!

Οχτώ μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση σε γήπεδο, ο Γιούνες Καμπούλ δηλώνει ξανά «παρών»! Ο 27χρονος αμυντικός της Τότεναμ, αναμένεται να αγωνιστεί απόψε με τη δεύτερη ομάδα των «σπιρουνιών» κόντρα στην αντίστοιχη της Γουέστ Χαμ, με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας να τον παρακολουθεί για να διαπιστώσει την κατάστασή του.   



Ο Καμπούλ είναι εδώ!

Ο έμπειρος άσος, έχει μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, λόγω σοβαρού προβλήματος στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση προς αποκατάσταση της ζημιάς κι ενώ αναμενόταν να απουσιάσει από τα πλάνα του Βίλας – Μπόας για περίπου τέσσερις μήνες, χρειάστηκε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα αποτελέσματα που παρουσίαζε η αποθεραπεία του και το γεγονός πως σε ορισμένες προπονήσεις επικαλούταν ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του γόνατο, έκανε τους ανθρώπους της Τότεναμ να μη βιαστούν με την επιστροφή του στα γήπεδα. Έτσι, ο Καμπούλ δούλευε σκληρά όλο αυτό τον καιρό, ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και θεραπειών και αναμένεται απόψε το βράδυ, να κάνει την επανεμφάνισή του, έστω κι αν αυτή γίνει με τη δεύτερη ομάδα της Τότεναμ, κόντρα στην αντίστοιχη της Γουέστ Χαμ, στο «Άπτον Παρκ».