Απογοητευμένος ο Σμόλινγκ

Την απογοήτευση που νιώθουν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά την ισοπαλία με το Mαυροβούνιο (1-1), φανέρωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της αγγλικής Ομοσπονδίας ο αμυντικός των «τριών λιονταριών», Κρις Σμόλινγκ.



Απογοητευμένος ο Σμόλινγκ

Παράταση στο ενδιαφέρον για την πρώτη θέση του 8ου ομίλου έδωσε η ισοπαλία της εθνικής Αγγλίας με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου, αφού αν οι δύο ομάδες δεν «στραβοπατήσουν» απέναντι σε άλλες χώρες, θα λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει μεταξύ τους στις 11 Οκτωβρίου στο «Γουέμπλεϊ», για την πολυπόθητη πρώτη θέση που δίνει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

Ωστόσο, ο Κρις Σμόλινγκ δεν βλέπει τα πράγματα από αυτήν την οπτική πλευρά, καθώς παρουσιάστηκε απογοητευμένος μετά το 1-1 στην Ποντγκόριτσα και την παραμονή στη δεύτερη θέση του ομίλου.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, όπως και οι συμπαίκτες μου. Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο και ελέγξαμε τον ρυθμό» ανέφερε αρχικά ο 23χρονος σέντερ φορ και πρόσθεσε:

«Αλλά υπάρχει απογοήτευση γιατί δεχθήκαμε επιπόλαιο γκολ. Κυριαρχήσαμε σε κάθε θέση και είναι ντροπή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ακόμη ένα τέρμα για να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας