Χότζον: «Επαγγελματική εμφάνιση»

Στην πολύ καλή απόδοση που είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Ρόι Χότζον μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της εθνικής Αγγλίας επί του Σαν Μαρίνο με σκορ 8-0.



Χότζον: «Επαγγελματική εμφάνιση»

Σαν… προπόνηση ήταν το παιχνίδι των «τριών λιονταριών» απέναντι στο Σαν Μαρίνο, με τους παίκτες του Ρόι Χότζον να δείχνουν πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στην πολύ ανώτερη κλάση τους.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χότζον στάθηκε στον επαγγελματισμό που έδειξαν οι παίκτες του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός πως βρισκόντουσαν μπροστά με πέντε τέρματα από το πρώτο μισό, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που αν και δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, πραγματοποίησαν μια ικανοποιητική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 65χρονος τεχνικός:

«Είναι πραγματικά καλό να βλέπεις κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πολλές συμμετοχές με την εθνική, να δείχνουν ως αξίζουν να είναι στην ομάδα και όταν έρχεται η ώρα τους να παίζουν να πραγματοποιούν μια καλή εμφάνιση. Είμαστε μια κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους μας και το ξέρουμε. Ήταν καλό που σκοράραμε τα τέρματά μας σε κοντινό χρονικό διάστημα. Συχνά, όταν προηγείσαι με τόσο μεγάλο σκορ στο ημίχρονο, το δεύτερο μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικό. Αλλά δεν το αφήσαμε να γίνει αυτό, καθώς συνεχίσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράραμε άλλες τρεις φορές. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας