Ήταν που θα… ξεκουραζόσουν, Ρίο

Έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για να μην χειροτερέψει η κατάσταση με τη μέση του, αλλά ο Ρίο Φέρντιναντ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί. Μάλιστα, θα «πετάξει» για τη Ντόχα, προκειμένου να σχολιάσει το ματς των «τριών λιονταριών» κόντρα στο Σαν Μαρίνο, για λογαριασμό τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ.   



Ήταν που θα… ξεκουραζόσουν, Ρίο

Ο έμπειρος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτιμήθηκε να μην προσφέρει τελικά τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, λόγω των ειδικών θεραπειών και προγραμμάτων προπονήσεων που ακολουθεί για το χρόνιο πρόβλημα στη μέση.

Αποκλείστηκε από την αγγλική αποστολή, δήλωσε πως στο μέλλον θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, αλλά αντί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των πρωταθλημάτων για να ξεκουραστεί, θα ταλαιπωρηθεί με ταξίδια που θα διαρκέσουν 30 ώρες!

Όσες, δηλαδή, θα χρειαστεί για να πάει στη Ντόχα του Κατάρ και να γυρίσει από εκεί! Όπως έγινε γνωστό, συμφώνησε με το «Al Jazeera» για να σχολιάσει το παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στο Σαν Μαρίνομ την προσεχή Παρασκευή και θα βρεθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ξεχνώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα αγωνιστεί…