Τη γλίτωσε ξανά ο Φέρντιναντ

Μετά την UEFA, για τα μεθεόρτια της ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρίο Φέρντιναντ άκουσε και από την FA ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για το χτύπημα εκτός φάσης στον Φερνάντο Τόρες κατά τη διάρκεια του ισόπαλου (2-2) προημιτελικού με την Τσέλσι.  



Τη γλίτωσε ξανά ο Φέρντιναντ

Στο 85ο λεπτό του με τους «μπλε» του Λονδίνου στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ρίο Φέρντιναντ θέλησε να… πάρει εκδίκηση από τον Φερνάντο Τόρες για μαρκάρισμα που του έκανε ο Ισπανός.

Έτσι, τον χτύπησε τόσο χαμηλά με το πόδι, όσο και με το χέρι στην πλάτη. Ο Τόρες έπεσε στο έδαφος, αλλά δεν έφτανε μονάχα αυτό για τον Άγγλο αμυντικό, που προσπάθησε να σηκώσει τον αντίπαλό του τραβώντας τον, λες και έπεσε μόνος του.

Η FA, εξέτασε το περιστατικό βάσει του βίντεο που δημοσιεύθηκε, αλλά αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον υψηλόσωμο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Ρίο Φέρντιναντ, τη γλιτώνει για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, αφού είχε προηγηθεί και η υπόθεση με το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον Τούρκο διαιτητή, Τσουνεΐτ Τσακίρ, για την αποβολή του Νάνι, λίγο μετά την ήττα (2-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» και τον αποκλεισμό της ομάδας του Φέργκιουσον στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η UEFA, τον έβγαλε «καθαρό» τότε και τώρα, αυτή που το κάνει είναι η FA.