Τι και αν παίζω μες στο σπίτι μου…

¶οσμη , άχρωμη και άγευστη απέναντι σε μία ψύχραιμη, σίγουρη και αυταρχική Μπάγερν Μονάχου. Η ¶ρσεναλ ηττήθηκε με σκορ 3 -1 από τον αντίπαλό της στην πρώτη αναμέτρηση στη φάση των 16 αφήνοντας πίσω της μια αδιάφορη εμφάνιση όπου μέσα στο σπίτι της μένοντας πίσω στο σκορ δεν έδειξε καμία διάθεση να το ανατρέψει. 



Τι και αν παίζω μες στο σπίτι μου…

Με ελάχιστες πρωτοβουλίες προσπάθησαν οι παίκτες να δημιουργήσουν κάποιο ρήγμα στην βαυαρική άμυνα αλλά χωρίς τύχη είτε γιατί ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά στη σκέψη οι Γερμανοί αμυντικοί είτε γιατί πριν ακόμα επιχειρήσουν την τρίπλα ή την κάθε κίνηση γνώριζαν πως θα χάσουν την κατοχή της μπάλας στα επόμενα μέτρα.

Ο κύριος λόγος λοιπόν που μια τέτοια ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να ξανακερδίσει την κορυφή στο αγγλικό πρωτάθλημα και τον φόβο των ευρωπαϊκών ομάδων στις αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πως δεν κατέχει παίκτες στο ρόστερ της με προσωπικότητα που να μπορούν να στηριχθούν όλοι, που να δώσουν την λύση όταν έρθουν τα δύσκολα και που να καθοδηγήσουν την ομάδα.

Τέλος δεν θα αποδώσω ευθύνες στον προπονητή καθώς έχει αποδείξει πολλά εδώ και 20 χρόνια και δεν μπορεί να αλλοιωθεί η εικόνα του με μία κακή σαιζόν.
αν το ροστερ της ομάδας ήταν πιο ικανό ο Αλσατός τεχνικός θα βρισκόταν κάπου κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και όχι στην μουρμούρα των οπαδών της ¶ρσεναλ.

Παντελής Κανιούρας

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)