«Βλέπει» τελικό ο Πάρντιου!

Την πεποίθηση του πως η Νιούκαστλ μπορεί να φτάσει ακόμη και μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Άλαν Πάρντιου, αφού θεωρεί πως αν η ομάδα του ξεπεράσει το εμπόδιο της Μέταλιστ στην δύσκολη έδρα της, είναι ικανή να ανταπεξέλθει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.



«Βλέπει» τελικό ο Πάρντιου!

Αρκετά δυνατή θεωρεί την ομάδα του ο Άλαν Πάρντιου, αφού σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Μέταλιστ στο Χάρκοβο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε πως αν παρατάξει τους καλύτερούς του παίκτες στο γήπεδο, θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

«Αν παρατάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα στο Γιουρόπα, θα νιώθω ασφαλής απέναντι σε κάθε ομάδα. Δεν έχω αυτήν την ευκαιρία, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί για το παιχνίδι της Πέμπτης, και αν καταφέρουμε να προκριθούμε από αυτή τη φάση θεωρώ ότι θα έχουμε καλή τύχη με κάθε άλλο αντίπαλο, μέχρι το τέλος».

Τέλος ο Πάρντιου αναφέρθηκε στη δύσκολη έδρα της Μέταλιστ και στους ένθερμους οπαδούς της, αλλά και στην έλλειψη εμπειρίας των «Magpies» απέναντι σε «καυτές» έδρες, δηλώνοντας:

«Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι κόντρα στη Μέταλιστ θα είναι ίσως η μοναδική φορά που θα έχουμε ένα τέτοιο κοινό απέναντί μας σε αυτή τη διοργάνωση. Με όλο τον σεβασμό, στα προηγούμενα παιχνίδια οι οπαδοί στις κερκίδες δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι μας. Ωστόσο πιστεύω πως απέναντι στη Μέταλιστ ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, αφού μας λείπει η εμπειρία σε αυτόν τον τομέα στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας