Αποχωρεί το τεχνικό τιμ της Σουίντον

Στο πλευρό του Πάολο Ντι Κάνιο τάσσεται το πρώην επιτελείο του στη Σουίντον κι έτσι, ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Φαμπρίτσιο Πικαρέτα, μαζί με τους βοηθούς του, γνωστοποίησαν πως εντός της ημέρας θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.   



Αποχωρεί το τεχνικό τιμ της Σουίντον

Ο Πάολο Ντι Κάνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σουίντον, έχοντας υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του από τις 12 του μηνός.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της περασμένη Δευτέρας, με τον Ιταλό κόουτς να στέκεται στην αθέτηση των υποσχέσεων που του είχε δώσει η διοίκηση, ενώ τόνισε πως περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή μήπως άλλαζε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια.

Ο πρώην βοηθός του, Φαμπρίτσιο Πικαρέτα, ήταν αυτός που κράτησε το «τιμόνι» στη νίκη (3-1) επί της Τρανμίρ, το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που καθοδήγησε την ομάδα από τον πάγκο.

«Αφήνουμε τη Σουίντον στην κορυφή της βαθμολογίας της LeagueOne, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε ο Πάολο Ντι Κάνιο όλους τους προηγούμενους μήνες. Μαζί του, εγώ και το τεχνικό επιτελείο δουλέψαμε σκληρά για να καταφέρουμε κάποια πράγματα. Βρεθήκαμε στον σύλλογο λόγω του Πάολο και θα αποχωρήσουμε μαζί του. Θα τον ακολουθήσουμε οπουδήποτε κι αν αποφασίσει να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα. Είμαστε ομάδα και όπως δείξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια στη Σουίντον, όταν έχεις δυνατό και δεμένο σύνολο, μπορείς να πετύχεις πολλά» ήταν τα λόγια του Πικαρέτα.