Χάνει τη Μέταλιστ ο Γκουφράν

Απουσία θα μπει δίπλα στο όνομα του Γιοάν Γκουφράν, στην αποστολή της Νιούκαστλ για το εντός έδρας ματς κόντρα στη Μέταλιστ Χάρκιβ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «32» του Europa League.   



Χάνει τη Μέταλιστ ο Γκουφράν

Ο Γάλλος επιθετικός, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Τότεναμ. Μάλιστα, σκόραρε κόντρα στα «σπιρούνια», αλλά και ο ίδιος χτύπησε και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.

Ο Πάρντιου, τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μέταλιστ, περιμένοντας πλέον την ιατρική γνωμάτευση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή, που από τις πρώτες εξετάσεις έμαθε τουλάχιστον ότι γλίτωσε το κάταγμα.

Εκτός έμειναν και οι Χατέμ Μπεν Αρφά και Σάμι Αμεόμπι, με τον πρώτο να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της Νιούκαστλ:

Κρουλ, Χάρπερ, Έλιοτ,Ταβερνίερ, Σαντόν, Φέργκιουσον, Κολοτσίνι,  Σ. Τέιλορ, Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Πιρτς, Τιοτέ, Μπιγκιριμανά, Ανίτα, Καμπάιγ, Γκουτιέρεζ, Μαρβό, Ομπερτάν, Αϊνταρά, Σισοκό, Σισέ, Σόλα Αμεόμπι