Ζήτησε συγγνώμη ο Αζάρ

Ο αποκλεισμός της Τσέλσι από την Σουόνσι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο «Λίμπερτι» σημαδεύτηκε από την αποβολή του Εντεν Αζάρ, ο οποίος στο 79ο λεπτό πάτησε στα πλευρά το ballboy στην προσπάθειά του να πάρει γρήγορα την μπάλα. Ο Βέλγος συναντήθηκε με τον 17χρονο μετά το ματς, ζήτησε συγγνώμη ωστόσο δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία.



Ζήτησε συγγνώμη ο Αζάρ

Ο 17χρονος Τσάρλι Μόργκαν είναι γιος του γενικού διευθυντή της ομάδας, Μάρτιν Μόργκαν και ήταν αυτός που επισκέφθηκε τον Αζάρ στα αποδυτήρια της Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο άσος των Λονδρέζων. 

«Έβαλε όλο το κορμί του πάνω στην μπάλα και εγώ βιαζόμουν να την πάρω για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι. Προσπάθησα να την κλωτσήσω και κατά λάθος τον χτύπησα στα πλευρά. Δεν το κατάλαβα. Ηρθε και με βρήκε στα αποδυτήρια, του ζήτησα συγγνώμη όπως και αυτός και νομίζω ότι το θέμα τελείωσε εδώ» τόνισε ο Αζάρ, ο οποίος δέχθηκε φυσικά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στο «Λίμπερτι». 

Από τη διοίκηση της Σουόνσι ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα υπάρξει μήνυση προς τον Αζάρ ενώ οι Τέρι και Λάμπαρντ συναντήθηκαν ως αρχηγοί με τον Μόργκαν, συζητώντας μαζί του το περιστατικό.

Θέση πήρε φυσικά και ο τεχνικός των «κύκνων» Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος εν μέρει δικαιολόγησε τον Αζάρ. «Όταν ένας ποδοσφαιριστής καίγεται για το αποτέλεσμα, οι παλμοί του χτυπούν κόκκινοι. Είναι μεγάλη η ένταση και το καταλαβαίνω. Αλλά σαν κίνηση ήταν απαράδεκτη. Τεράστιο λάθος» τόνισε ο Δανός

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μόργκαν ήταν για τελευταία φορά ballboy της Σουόνσι στο παιχνίδι με την Τσέλσι πως είχε χαρακτηριστικά γράψει στον λογαριασμό του στο twitter. Μετά το περιστατικό μάλιστα οι followers εκτοξεύθηκαν σε 40,000 από τον κόσμο που περίμενε μια του αντίδραση...

 

Δείτε την επίμαχη φάση