Ο… επαγγελματίας, Ράφα Μπενίτεθ

Στο παρελθόν έχει αφήσει την κόντρα του με τον Νιλ Γουόρνοκ, ο Ράφα Μπενίτεθ. Οι δύο προπονητές θα έρθουν αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά το 2007, το βράδυ της Τετάρτης, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λιντς και ο κόουτς των «μπλε» τόνισε ότι θα συμπεριφερθεί απολύτως επαγγελματικά και θα σφίξει το χέρι του ομόλογού του.



Ο… επαγγελματίας, Ράφα Μπενίτεθ

Στη σχέση των δύο ανδρών είχε επέλθει ρήξη, τον Μάιο του 2007.

Ο Νιλ Γουόρνοκ, στο «τιμόνι» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τότε, είχε κατηγορήσει τον Μπενίτεθ που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλμ, ότι είχε παρατάξει αδύναμη ενδεκάδα κόντρα στη Φούλαμ, με αποτέλεσμα οι «cottagers» να νικήσουν, να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ και να υποβιβαστεί η Σέφιλντ.

Ο νυν κόουτς της Λιντς είχε δηλώσει ότι δεν θα συγχωρούσε ποτέ τον Ισπανό συνάδελφό του, με τον Μπενίτεθ να αποστέλλει προειδοποίηση στον Γουόρνοκ περί των προθέσεών του να κινηθεί νομικά αν συνέχισε να ασχολείται μαζί του.

Το βράδυ της Τετάρτης, για τα προημιτελικά του Capital One Cup, οι δύο προπονητές θα κοντραριστούν στο ματς της Λιντς με την Τσέλσι και ο Ράφα Μπενίτεθ ανέφερε ότι: «Είμαι επαγγελματίας και θα φερθώ επαγγελματικά .Δεν θα προκαλέσω πρόβλημα».