Σαουθάμπτον-Ρέντινγκ (preview)

Ο θάνατος σου η ζωή μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο «St.Marys’ Stadium». Η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Ρέντινγκ είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ.  



Σαουθάμπτον-Ρέντινγκ (preview)

Αμφότερες οι ομάδες τους τελευταίους μήνες παλεύουν, είτε στις πρώτες θέσεις της Τσάμπιονσιπ, είτε στις τελευταίες της Πρέμιερ Λιγκ.  Οι ήττες που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, έβαλαν ακόμα πιο βαθιά τη θηλιά στο λαιμό των δύο ομάδων.

Η Ρέντινγκ αναμένεται να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική λειτουργία της Σαουθάμπτον, η οποία είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος με 32 γκολ, ενώ σύμμαχος της είναι και η προϊστορία που την θέλει να μην έχει χάσει στο «St. Marys» από το 1960.

Αγωνιστικά νέα
Ο μέσος της Σαουθάμπτον Γκάστον Ραμίρες θα είναι στη διάθεση του Νάιτζελ Άντκινς, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε στην Ουρουγουάη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Απόντας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα μεσοβδόμαδα.

Επιστρέφει ο Ρίτσαρντ Τσάπλοου, όχι όμως και ο Φρέιζερ Ρίτσαρντσον ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Πιθανές Συνθέσεις:
Σαουθάμπτον:Ντέιβις – Κλάιν, Σο, Φοντ, Γιοσίντα – Κορκ, Σνάντερλιν – Πάντσεον, Λαλανά, Ραμίρεζ – Λαμπέρτ
Ρέντινγκ:Φεντερίτσι – Γκάντερ, Σόρεϊ, Μαριάπα, Μόρισον – Λάιγκεργουντ, Ταμπ, Ρόμπσον-Κανού, ΜακΑναφ – Ρόμπερτς, Φοντρ