Σάντερλαντ-Τσέλσι (preview)

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία θέλουν  Σάντερλαντ και Τσέλσι, με την ομάδα του Ράφαελ Μπενίτεθ να προσπαθεί να εδραιωθεί στη πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ενώ αυτή του Μάρτιν Ο’ Νιλ παλεύει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.  



Σάντερλαντ-Τσέλσι (preview)

Οι «μαυρόγατες» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική και ψάχνουν διακαώς το «τρίποντο» καθώς στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές μετρούν μόνο μια νίκη.

Η προϊστορία δεν δείχνει να είναι θετικός οιωνός νίκης, καθώς στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Τσέλσι έχει νικήσει στις 14.

Την ήττα από τη Γουέστ Χαμ γνώρισαν και οι «μπλε», κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Μπενίτεθ είναι ο πρώτος προπονητής από την εποχή του Τζανλούκα Βιάλι, ο οποίος δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη ύστερα από τα τρία πρώτα παιχνίδια στο πάγκο της ομάδας.  

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Τζον Ο’Σει, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς, ενώ η ετοιμότητα του Στίβεν Φλέτσερ θα εκτιμηθεί πριν το παιχνίδι. Ο αρχηγός της Σάντερλαντ, Λι Κάτερμολ, θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ξεκινάει η τιμωρία του Τζον Όμπι Μίκελ η οποία θα έχει ισχύ για 3 παιχνίδια. Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Τζον Τέρι εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Πιθανές Συνθέσεις:
Σάντερλαντ:Μινολέ – Μπάρντσλεϊ, Ρόουζ, Κουεγιάρ, Κίγκαλον – Λάρσον, Γκάρντνερ, Κολντμπακ – Σεσενιόν, Φλέτσερ
Τσέλσι:Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Κέιχιλ, Λουίζ – Ραμίρεζ, Ρομέου – Μάτα, Όσκαρ, Αζαρ - Τόρες