Σουόνσι-Νόριτς (preview)

Οι δύο νεοφώτιστες της περασμένης σεζόν κοντράρονται στην Ουαλία για μια θέση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Σουόνσι υποδέχεται τη Νόριτς και ο Μίκαελ Λάουντρουπ θέλει να σπάσει την παράδοση που θέλει τα «καναρίνια» να επικρατούν σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στη μεγάλη κατηγορία.  



Σουόνσι-Νόριτς (preview)

O Δανός τεχνικός ελπίζει να γίνει αυτό με ή χωρίς τα 10 γκολ του Μίτσου, ο οποίος είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερ, ενώ δεν θα έχει πρόβλημα αν η ομάδα του σημειώσει τέρμα με στημένη φάση, αφού και τα 23 γκολ των «κύκνων» έχουν έρθει από ανοιχτό παιχνίδι.

Όπως και η Σουόνσι, έτσι και η Νόριτς άργησε να πιάσει ρυθμό, αλλά το έκανε για τα καλά! Η ομάδα του Κρις Χιούτον βαδίζει σε ασφαλή μονοπάτια. Τα «καναρίνια» έχουν να ηττηθούν εδώ και οχτώ ματς, σερί που είναι ιστορικό τους ρεκόρ στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Άγγλος τεχνικός έχει ζητήσει βελτίωση από τους παίκτες του στα εκτός έδρας ματς, αφού η Νόριτς έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση.

Αγωνιστικά νέα
Η επιστροφή του Γουέιν Ρούτλετζ θα φέρει και πάλι άνεση στον Μίτσου για να κινηθεί στη γραμμή κρούσης της Σουόνσι, ωστόσο από εκεί θα απουσιάζει ο Πάμπλο Ερνάντες. Εκτός και πάλι ο Μίχελ Βορμ.

Πάντα μη διαθέσιμος ο Τζον Ράντι, ενώ τραυματίες παραμένουν και οι Μάικλ Τέρνερ και Χάρι Κέιν. Κανονικά υπολογίζεται ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ για τα μετόπισθεν.

Πιθανές Συνθέσεις:
Σουόνσι:Τρεμέλ – Ράνγκελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Γουένγκ, Μπρίτον – Ντάιερ, Μίτσου, Ρούτλετζ – Μουρ
Νόριτς:Μπαν – Γουιτάκερ, Μπένετ, Μπασόνγκ, Γκαρίδο – Σνοντγκρας, Τζόνσον, Τετέι, Πίλκινγκτον – Χούλαχαν – Χολτ